Prijava

Vaša prijava

Detalji nesreće kod Novog Čiča: Motociklist prošao u suprotan smjer i udario u automobil

[]

Policijska uprava zagrebačka nakon obavljenog očevida objavila je detalje prometne nesreće koja se dogodila jučer kod skretanja za Novo Čiče, a u kojoj je poginuo 56-godišnji motociklist.

– Jučer, 1. svibnja oko 18.10 sati, 56-godišnjak je upravljao motociklom marke Yamaha XV 1100 zagrebačkih registarskih oznaka, državnom cestom D 30, između Velike Gorice i Starog Čiča, te tom prilikom nije prilagodio brzinu uvjetima na cesti pa nije mogao pravovremeno zaustaviti motocikl. Zbog takve vožnje došlo je do zanošenja vozila prilikom kočenja, uslijed čega je prešao u suprotni smjer i udario u prednji dio osobnog automobila marke Opel Insignia zagrebačkih registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 33-godišnjak. Tada je na stražnji dio tog automobila naletjelo vozilo marke BMW zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 37-godišnjak – objašnjavaju iz policije.

Tijelo motociklista prevezeno je na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

Ova objava Detalji nesreće kod Novog Čiča: Motociklist prošao u suprotan smjer i udario u automobil se prvi puta pojavila na cityportal.hr.