Prijava

Vaša prijava

Gorički maratonci treći u ukupnom poretku KontinenTrail lige

[]

Trail utrkom „Z brega na breg“ u Desiniću nastavljeno je natjecanje u KontinenTrail ligi, a u utrci je sudjelovalo sedam trkača iz Maraton kluba Velika Gorica. Gorička ekipa nakon dva kola zauzela je treće mjesto u ekipnom poretku lige, među 12 timova.

Kao i na svakoj utrci lige, boduju se rezultati s duge i kratke staze. Na dugoj stazi trčali su Danijel Trgovac i Jasna Mikulić. Po završetku trke Danijel se smjestio na 14. mjesto među 43 muška finišera i šesti u kategoriji M40. Jasna je zauzela 5. mjesto među 16 ženskih finišerki te treće u kategoriji Ž40, a nakon dva kola lige Jasna je druga u ženskoj konkurenciji duge staze, dok je Danijel peti.

Na kratkoj stazi trčalo je 5 maratonaca, a najbrži je bio Matej Janjić koji je zauzeo 8 mjesto generalke i 8 među 125 muških finišera, ujedno je bio i 3. u kategoriji M30. Uz njega još su trčali i Vedrana Janjić, koja je osvojila srebro u kategoriji Ž40, a drugo mjesto u svojoj kategoriji Ž50 osvojila je i Renata Horvatek. Uz njih, natjecali su se još i Nedeljko Babić te Kristina Terzić Stepinac. Više rezultata možete pronaći ovdje, a sljedeća utrka KontinenTrail lige je Samobor Trail, koja će se održati 17. lipnja.

 

Ova objava Gorički maratonci treći u ukupnom poretku KontinenTrail lige se prvi puta pojavila na cityportal.hr.