Prijava

Vaša prijava

Uskoro počinju upisi u dječje vrtiće, a objavljene su i upute za roditelje

[]

Iz Grada Velike Gorice objavili su kako se ove godine prijave za upis djece u dječje vrtiće provode u razdoblju od 11. do 19. svibnja do 12sati, isključivo putem aplikacije e-Upisi.

Za elektroničku predaju zahtjeva neophodna je važeća vjerodajnica u sustavu e-Građani sigurnosne razine 2. Dovoljno je da jedan roditelj ima važeću vjerodajnicu u sustavu e-Građani.

– U samo iznimnim okolnostima, ukoliko ne raspolažete računalnom opremom potrebnom za upis, možete se obratiti administratoru vrtića u kojem želite ostvariti upis. Za podnošenje zahtjeva uz pomoć administratora na računalnoj opremi u vrtiću obavezno je unaprijed telefonski dogovoriti termin, a obavezno je najaviti se do 16.05. za dodjelu termina – kažu iz Grada Velike Gorice.

Zahtjev za upis djeteta može se podnijeti isključivo elektronskim putem u jedan dječji vrtić. Zahtjevi se podnose za ostvarivanje redovitih cjelodnevnih programa za djecu od navršene godine dana do polaska u školu te za ostvarivanje posebnih i alternativnih programa ukoliko ih vrtić provodi.

Program predškole organiziran je u dječjim vrtićima Ciciban, Lojtrica, Velika Gorica i Žirek. Provodi se od listopada 2023. do svibnja 2024. godine, obvezan je i besplatan za roditelje. Prijava za upis provodi se za djecu u godini pred polazak u školu. Program predškole namijenjen je djeci koja ne polaze dječji vrtić.

Natječajnu dokumentaciju za upis u program predškole roditelj/skrbnik šalje u odabrani dječji vrtić putem elektroničke pošte na adresu vrtića. Zahtjevi za upis u program predškole mogu se preuzeti na mrežnim stranicama dječjih vrtića. Razgovori za upis u program predškole održavat će se tijekom rujna.

Rezultati upisa djece u dječje vrtiće objavit će se na mrežnim stranicama dječjih vrtića 13. lipnja.

Sve ostale informacije o upisu djece u vrtić ili predškolu dostupne su OVDJE.

Ova objava Uskoro počinju upisi u dječje vrtiće, a objavljene su i upute za roditelje se prvi puta pojavila na cityportal.hr.