Prijava

Vaša prijava

U ljekarne se vraćaju preventivni pregledi kože

[]

Nakon tri godine pauze zbog pandemije koronavirusa, Zagrebačka županija ove godine nastavlja sufinancirati preventivni program ranog otkrivanja zloćudnih tumora kože. Program će provoditi dermatovenerolozi iz Specijalne bolnice Naftalan u prostorijama Ljekarni Zagrebačke županije.

Prvi pregled je na rasporedu u ponedjeljak, 8. svibnja, u Velikoj Gorici u ljekarni na adresi Ulica Matice hrvatske 5. Nakon toga, liječnici će građane pregledavati u utorak, 9. svibnja, u ljekarni na Trgu kralja Petra Krešimira IV 7 u Velikoj Gorici te dan kasnije, 10. svibnja, u Ljekarni Zagrebačke županije u Ulici kralja Dmitra Zvonimira 5. Pregledi kože obavljat će se i u ljekarni u Donjoj Lomnici i to 10. svibnja. Na kraju, 15. svibnja, na red dolazi ljekarna u Mraclinu.

Za pregled su obavezne rezervacije termina, a telefonski brojevi su dostupni OVDJE.

– Podsjećamo, redoviti pregledi kože s ciljem otkrivanja zloćudnih tumora kože u što ranijem stadiju bolesti otvaraju mogućnost potpunog izlječenja. Rezervirajte svoj termin za preventivni pregled već danas! – poručili su iz Zagrebačke županije.

 

Ova objava U ljekarne se vraćaju preventivni pregledi kože se prvi puta pojavila na cityportal.hr.