Prijava

Vaša prijava

Svestrani gorički Spiderman i njegovi ‘geekovi’ pozivaju na 1. obiteljski FIFA turnir

[]

Za sve ljubitelje ikonske videoigre koja vas virtualno vodi u nogometnu magiju stiže dobra vijest – u gradu će nam prvi put biti organiziran FIFA23 obiteljski turnir, 14. svibnja, i to na otvorenom – u parku kod Muzeja Turopolja. Uz Turističku zajednicu, kao organizatori se pojavljuju i članovi Geek Clubr-a Velika Gorica među kojima je i svestrani Maximilian Bindgernagel, općepoznati velikogorički vatrogasac i Spiderman.

– Prvi je to turnir ovakve veličine koliko znamo, bilo je i sigurno po kojem kafiću, ali ovo je prvi put baš za dane obitelji i s primarnim fokusom na obiteljske ekipe. Ideja za turnirom je došla tako da smo htjeli spojiti ono što jako volimo, a to je gejmanje, te da se svi članovi obitelji mogu zabaviti skupa, ali i proživjeti igrice kao sport. Htio bih i dodati da moj partner Iven i ja jako volimo našu malu Veliku Goricu i htjeli bi da i ostali sugrađani imaju prilike zabaviti se! – priča nam Max.

Prijave za prvi 2VS2 FIFA23 obiteljski turnir u Velikoj Gorici traju sve do samog početka natjecanja.

– Check-in za turnir obavlja se na dan turnira, najkasnije do 13 sati, kada će ujedno biti objavljeni sustav i ždrijeb natjecanja. Iako je naglasak stavljen na parove iz kruga obitelji, na turnir se možete prijaviti i s najboljim prijateljem. Trajanje samog turnira ovisi o broju prijava, no procjenjujemo da će trajati oko tri, četiri sata. Utakmice će se igrati s običnim klubovima i svatko može birati tim koji želi.
Nagrade pobjednicima turnira osigurava HNS, originalne dresove Hrvatske nogometne reprezentacije. Za sve upite oko turnira i detaljnijih pravila obratite se u Instagram inbox Geek Clubr-a.

Foto: Spidermen uz Humanitarnu udrugu Buvljakuše na Gastro Turopolja u akciji za Doriana/P.Škrinjarić, cityportal.hr

A tko su ‘velikogorički geekovi?

– Mi smo fiktivni klub od 2021. koji se razvio od zezancije s kostimima i razveseljavanjem klinaca u udruženje hrpe kreativnih ljudi koji vole što rade. Teško je reći šta radimo jer radimo sve, od marketinga, brendiranja, foto, video, humanitarki, evenata za djecu i odrasle, animiranje te nudimo općenito dobru zezanciju koja se uvijek pretvori u nešto više od toga. Najčešće se nađemo za brainstorming novih ideja i novog contenta u našem Geek Studio u Zagrebu. Novi članovi i istomišljenici koji žele staviti ljudima osmjehe na lica su uvijek dobrodošli! – poručuje naš svestrani sugovornik.

 

Ova objava Svestrani gorički Spiderman i njegovi ‘geekovi’ pozivaju na 1. obiteljski FIFA turnir se prvi puta pojavila na cityportal.hr.