Prijava

Vaša prijava

Svibanj u Andautoniji: Šetnja arheološkim parkom, radionice i plesna revija

[]

Prvi vikend u svibnju rezerviran je za druženje u Ščitarjevu. U nedjelju 7. svibnja, čeka vas manifestacija “Svibanj u Andautoniji”, u sklopu koje ćete imati prilike, uz stručno vodstvo, besplatno posjetiti arheološki park Andautoniju, a nakon toga uživati u plesnoj reviji na igralištu Osnovne škole Ščitarjevo. Drugo je to druženje, koje Plesni klub Barbara organizira u suradnji s tamošnjom osnovnom školom, mjesnim odborom i kulturno-umjetničkim društvom.

– Uz razgledavanje parka, posjetitelji u Andautoniji imaju priliku kušati jela i vino iz doba Rimljana, ali i okušati se u brojnim radionicama. U plesnoj reviji nastupit će sedam grupa Plesnog kluba Barbara, Vodiške i Zelinske mažoretkinje, Plesna udruga Ritmokracija te KUD Ščitarjevo s najmlađim tamburašima – otkrio nam je Vlado Palac, umjetnički voditelj PK Barbara.

Park će svoja vrata otvoriti u 17 sati, a nakon što doživite dašak prošlih vremena, od 18:30 sati kreće plesna Revij. Sve će završiti prigodnim druženjem uz glazbu.

Ova objava Svibanj u Andautoniji: Šetnja arheološkim parkom, radionice i plesna revija se prvi puta pojavila na cityportal.hr.