Prijava

Vaša prijava

Mjesec našeg filma na goričko platno donosi beplatne projekcije nagrađivanih hrvatskih filmova

[]

Kino Gorica, povodom 15 godina djelovanja Hrvatskog audiovizualnog centra, uključilo se u program „Mjesec našeg filma“. Na goričkom platnu od 8. do 12. svibnja prikazat će se nekoliko hrvatskih filmova od dokumentarnih do animiranih i eksperimentalnih.

– Riječ je o filmovima koji su bili najomiljeniji među publikom ili najuspješniji na međunarodnom planu. Naglasak je na dugometražnim igranim filmovima, ali i dokumentarnim, animiranim i eksperimentalnim filmovima. Neke od njih publika će, možda, po prvi put imati prilike pogledati na velikom platnu – ističu organizatori.

U goričkom kinu moći ćete pogledati komediju „Sonja i bik“, dječji film „Anka“, dramu „Ne gledaj mi u pijat“ te dva dokumentarca „Buffet“ i „ Dum spiro spero“.

Raspored pronađite ovdje, a besplatne ulaznice mogu se podići sat vremena prije projekcije na blagajni Pučkog otvorenog učilišta.

Ova objava Mjesec našeg filma na goričko platno donosi beplatne projekcije nagrađivanih hrvatskih filmova se prvi puta pojavila na cityportal.hr.