Prijava

Vaša prijava

FOTO Velikogoričani od ranih jutarnjih sati čekali u redu na otvaranje nove trgovine

[]

Gužva je bila u subotu ujutro na otvaranju nove trgovine informatičkom opremom u Velikoj Gorici. Red se počeo formirati već u 6 sati, iako je službeno otvaranje Linksa najavljeno za 8 sati. No, Velikogoričani izgleda nisu htjeli propustiti najavljene uštede do 50 posto na različite artikle IT opreme. Na 180 četvornih metara Links će biti novo mjesto na kojem Velikogoričani mogu kupiti smartphone, tablete, pametne satove, laptope, računala, monitore, periferiju, komponente, pisače, audio i video opremu te razne gadgete.

– Gorica do sada nije imala mjesto gdje ljudi mogu doći i kupiti sve ove artikle koje mi imamo u ponudi. Poslovnica za sada broji četiri djelatnika, ali se nadamo da će uskoro biti više. U trgovini imamo ogroman asortiman i veliku zonu u kojoj kupci mogu doći isprobati veliki broj mobitela i laptopa, kao i tableta i pametnih satova – ispričao nam je voditelj projekta regije Zagreb Valentino Nanić i dodaje kako ih nije iznenadila gužva u ranim jutarnjim satima jer su oni po tome već poznati.

– Trebam kupiti punjač za mobitel i kameru za doma za stan. Privuklo me otvorenje dućana. Prošetala sam psa i sad sam došla tu – kazala je jedna od kupaca u redu za otvaranje koji se danas protezao od Zagrebačke do Ulice Matije Slatinskog.

– Meni trebaju bežične slušalice sada kada je lijepo vrijeme pa ću se voziti na biciklu – ispričala nam je jedna od posjetiteljica koju smo zatekli u redu.

Inače, ovo je 15. poslovnica Linksa u Hrvatskoj, a proizvodi koji su od danas dostupni na popustu, među kojima su Lenovo laptopi, foto printeri i dodatna oprema za GoPro i smartphone, će biti do 13. svibnja ili isteka zaliha.

Galerija fotografija

 

Ova objava FOTO Velikogoričani od ranih jutarnjih sati čekali u redu na otvaranje nove trgovine se prvi puta pojavila na cityportal.hr.