Prijava

Vaša prijava

Maturantica Ana Merle, najmlađa kandidatkinja ‘Večere za 5!’, stiže iz Lukavca

[]

U ovotjednom izdanju popularnog RTL-ovog kulinarskog showa, ‘Večera za 5!’, za nagradu od tisuću eura natječu se kandidati iz Zagrebačke županije i jedan kandidat iz Zagreba, a među njima i dvoje iz našega kraja – Ana Merle i Dean Medur.

Maturantica Ana Merle sa svojih 18 godina ujedno je i najmlađa kandidatkinja, a dolazi iz Lukavca. Kako piše RTL, u ‘Večeru za 5 na selu’ prijavila se zbog ljubavi prema kuhanju i novog iskustva. U slobodno vrijeme bavi se slikanjem, rukotvorinama, heklanjem, sportom, teretanom, karateom, filozofijom, politikom, a tu su i umjetnost, književnost, humanitarne akcije i različite druge inicijative. Za sebe kaže da je komunikativna, brižna, kreativna, vedra, nasmijana, mudra i osjećajna. Omiljeno jelo su joj chimichange i preferira meksičku kuhinju. Bez obzira na godine, Ana smatra da dobro kuha i da ima šanse za pobjedu, a svojom najvećom vrlinom smatra to što je domišljata i kuha bez recepta.

Screenshot RTL/Večera za 5 iz Zagrebačke županije, Dean Medur iz V.Gorice

51-godišnji Dean Medur, voditelj restorana, dolazi iz Velike Gorice, trenutno radi u Švicarskoj, a u Hrvatsku dolazi zbog supruge i djece. Za sebe kaže da je komunikativan i voli se šaliti, a u emisiju ‘Večera za 5 na selu’ prijavio se ponajprije zbog ljubavi prema kuhanju i dobre zabave. Osim kuhanja, u slobodno vrijeme voli ići na pecanje i družiti se s prijateljima. Najviše uživa u jelima domaće kuhinje, uvijek rado priprema piletinu, odnosno voli peći pileća krilca, a kad spravlja neko jelo, najviše mu smeta što je previše pedantan jer ga to usporava.

Od ostalih kandidata tu su još i Aleksandra Cvitković iz Sesveta, Gordana Kaurić iz Dugog Sela, te Zagrepčanin Mario Tomas.

Screenshot RTL/Večera za 5 iz Zagrebačke županije

Ova objava Maturantica Ana Merle, najmlađa kandidatkinja ‘Večere za 5!’, stiže iz Lukavca se prvi puta pojavila na cityportal.hr.