Prijava

Vaša prijava

Turopoljska dominacija u Zadru: Trap je disciplina u kojoj pobjeđuju naši…

[]

Svoje veliko okupljanje najbolji strijelci u državi u vikendu iza nas dogovorili su u Zadru, na strelištu Žmirići. Na Drugom kolu hrvatskog Kupa u gađanju glinenih golubova u disciplini trap okupila se doista sama elita, stotinjak strijelaca ukupno, svi skupa uživali su u suncu i moru, a većina pehara na kraju je otišla u – Turopolje!

Naši ljudi su i rukovoditelj natjecanja Željko Vađić, kao i tehnički delegat Saveza Zvonimir Sedmak, a turopoljska dominacija počela je objavljivanjem ekipnih rezultata. Među 13 prijavljenih sudionika uvjerljivo najbolji bio je velikogorički Gord, čije su boje branili Paolo Labinjanin, Marko Germin i Eni Jugovac.

Na drugome mjestu završio je zagrebački Shoter, a već na trećoj poziciji – opet naši. Lukavečki klub Turopolje, za koji su nastupili Mario Rupić, Matej Špoljarec i Damir Lončar, gledao je u leđa Shoteru, ali i smjestio se ispred četvrtoplasiranog Osijeka.

Kad je riječ o pojedinačnim nastupima, ponovno dominacija naših strijelaca. Marko Germin iz Gorda pogodio je 28 glinenih golubova i osvojio prvo mjesto u grupi A, dok je u skupini B najbolji bio Mario Rupić iz Turopolja, i to nakon raspucavanja.

I to, naravno, i dalje nije sve.

U ženskoj konkurenciji priča je vrlo slična, opet imamo dva naša imena na samom vrhu. Prvo mjesto s 83 boda pripalo je Uni Sedmak iz lukavečkog Plemenitaša, za kojeg nastupa i drugoplasirana Renata Zrinka. Ona je uspjela skupiti 72 boda i ostati sigurnom odstojanju od trećeplasirane, koja je imala 49 bodova. Dakle, dominacija…

Najbolji iz svih kola državnog Kupa nastupit će na završnici u Zagrebu, a nešto nam govori da bi i tamo mogli igrati važnu ulogu. I pogađati baš tamo gdje treba.

Ova objava Turopoljska dominacija u Zadru: Trap je disciplina u kojoj pobjeđuju naši… se prvi puta pojavila na cityportal.hr.