Prijava

Vaša prijava

Besplatno jutarnje razgibavanje za goričke umirovljenike na betoncu u Cvjetnom

[]

Željni pokreta, održavanja dobrog zdravlja i druženja, brojni naši sugrađani treće životne dobi priključili su se programu “Rekreacija 55+” koji im omogućuje besplatne treninge dva puta tjedno. U tri mjeseca vježbanju u dvorani iznad Gradskog bazena pridružilo se 100 umirovljenika-rekreativaca koji su redovito vježbali pod vodstvom trenera kineziologa. Kako je to izgledalo možete pogledati ovdje. 

Program su pokrenuli Športsko rekreativni savez Velike Gorice s Udrugom Klokan sport, a u suradnji s Gradom Velika Gorica, a sada javljaju kako će se treninzi već od sljedećeg tjedna provoditi na otvorenom, odnosno na betonskom igralištu u Cvjetnom naselju.

– Broj polaznika je neograničen, stoga ovim putem pozivamo sve umirovljenike našeg grada da nam se pridruže ponedjeljkom i srijedom od 9:30 sati na jutarnjem razgibavanju. U slučaju kiše, trening se odgađa za sljedeći dan – poručili su iz goričkog Športsko rekreativnog saveza.

Ova objava Besplatno jutarnje razgibavanje za goričke umirovljenike na betoncu u Cvjetnom se prvi puta pojavila na cityportal.hr.


Dani Andautonije