Prijava

Vaša prijava

Javna dražba državnih vozila, početne cijene već od stotinjak eura

[]

Ako planirate nabaviti auto ili možda neko radno vozilo, evo prave prilike! Država je oglasila prodaju rabljenih službenih vozila, koja će se održati ove subote u Velikom Polju, a početne cijene za pojedina kreću se već od stotinjak eura.

Osim osobnih vozila, poput Renault Megana s početnom cijenom od 180 eura ili Škode od 700 eura, tu su i razna teretna vozila, pa čak i naplatne kućice, sveukupno 47 vozila raznih državnih tvrtki i ministarstava. Pravo prisustvovanja i sudjelovanja imaju sve osobe koje su uplatile jamčevinu u iznosu od 10 posto početne cijene za svako vozilo, odnosno minimalno 100 eura.

Vozila, naravno, možete pregledati prije kupnje i to u petak, 12. svibnja, od 9 do 13 sati u skladištu vozila na lokaciji Velikopoljska 15a u Velikom Polju, a idućeg dana, u subotu, 13 svibnja, na istoj će se lokaciji s početkom u 9 sati održati i javna dražba.

Prema pravilima, početne cijene se tijekom licitacije mogu podizati za minimalni iznos od 50 eura. Imajte na umu i kako su vozila neispitana, moguće neispravna ili nekompletna, pa se prodaja provodi po načelu ‘viđeno-kupljeno’, bez mogućnosti naknadnih prigovora.

Fotografije svih vozila s početnim cijenama i pravila licitacije pronađite OVDJE.

Naslovna fotografija: Javna dražba državnih vozila / Igor Kralj/PIXSELL

*u članku korišteni screenshotovi autoplin-cepelin

 

Ova objava Javna dražba državnih vozila, početne cijene već od stotinjak eura se prvi puta pojavila na cityportal.hr.