Prijava

Vaša prijava

Otkazan Čvenk, revija nošnji i FIFA turnir, a evo što vas čeka sutra

[]

„Sutra loše vrijeme tjeramo dječjim smijehom, trikovima i dobrom zabavom“ – poručili su iz Turističke zajednice Velika Gorica najavljujući kako će se dio programa predviđen za vikend ipak održati uz manje izmjene.

Zbog kiše otkazan je program „Čvenk s Augustom Šenoa“, kao i program predviđen za nedjelju. Planirana Revija nošnji i FIFA turnir trebali bi se održati vikend nakon, 20. i 21. svibnja na novoj lokaciji u Parku dr. Franje Tuđmana.

No, najmlađi Velikogoričani sutra će ipak imati priliku u 9:45 sati vidjeti nastup pobjednika prošlogodišnjeg Supertalenta – Magic Leona koji bi trebao nastupiti na platou kod Muzeja Turopolja, a u slučaju kiše program će se održati u Centru za posjetitelje.

Nakon mađioničarskih trikova, od 10 do 12 sati u sklopu Festivala igranja imate priliku prisjetiti se nekih pomalo zaboravljenih igara. Cilj Festivala je podsjetiti roditelje na važnost zajedničke igre s djecom i potaknuti uključivanje roditelja u igru s djecom.

U 11 sati u Centru za posjetitelje kroz izložbu „Turopoljska podgutnica“ pogledajte rezultate projekta „Zelena optika“ u kojem su sudjelovali učenici i studenti velikogoričkih obrazovnih institucija, a u sklopu kreativnih radionica iz naočalnih leća izradili su broševe s raznim motivima.

Osim izložbe na temu Turopoljska podgutnica, u Centru za posjetitelje bit će otvorena i izložba fotografija „Obiteljska priča“, koje su izradili učenici OŠ Eugena Kvaternika i UZ Eugen. Stručni žiri će nakon otvorenja izložbe izabrati fotografiju koja će biti izrađena kao razglednica Turističke zajednice Velika Gorica, a autora će nagraditi s dvije ulaznice u Rimske terme.

 

Ova objava Otkazan Čvenk, revija nošnji i FIFA turnir, a evo što vas čeka sutra se prvi puta pojavila na cityportal.hr.