Prijava

Vaša prijava

Ani Šantek i Emi Vuković uručene diplome i nagrade za sjajan uspjeh na Statističkom natjecanju

[]

O velikom uspjehu učenica 2.a. razreda Ekonomske škole Velika Gorica, Ani Šantek i Emi Vuković,  pisali smo nedavno nakon što su osvojile 2. mjesto na Statističkom natjecanju Hrvatske pod vodstvom mentorice Nine Čuljak.  Svečano proglašenje najboljih, uz uručenje nagrada i diploma, održano je 12.svibnja u zagrebačkom hotelu Academia u organizaciji Državnog zavoda za statistiku koji je uz Eurostat i organizator natjecanja.

Foto: Viceprvakinje Hrvatske u statistici, Ana Šantek i Ema Vuković iz Ekonomske škole V.Gorica/privatni album

Velikogoričke učenice natječu se pod nazivom Ministrice, a Ekonomska škola Velika Gorica je ujedno bila i jedina škola iz Zagrebačke županije koja je imala svoje predstavnike u 2. krugu natjecanja na nacionalnoj razini.

– Ministrice će s prvoplasiranom ekipom predstavljati Hrvatsku na Europskom statističkom natjecanju na kojem uz Hrvatsku sudjeluje još 18 zemalja Europske unije. Svečanosti su prisustvovali nagrađeni srednjoškolci iz raznih krajeva Hrvatske i njihovi mentori, članovi žirija kojeg čine istaknuti pojedinci koji se bave statistikom te predstavnici Državnog zavoda za statistiku. Ani i Emi čestitamo na fantastičnom rezultatu te im želimo puno uspjeha na Europskom statističkom natjecanju – izvijestili su iz Ekonomske škole Velika Gorica.

Foto: Viceprvakinje Hrvatske u statistici, Ana Šantek i Ema Vuković iz Ekonomske škole V.Gorica s mentoricom, prof.Nina Čuljak/privatni album

 

Ova objava Ani Šantek i Emi Vuković uručene diplome i nagrade za sjajan uspjeh na Statističkom natjecanju se prvi puta pojavila na cityportal.hr.