Prijava

Vaša prijava

Natjecatelji odlučili – maturantica Ana iz Lukavca je najbolja kuharica ‘Večere za 5!’

[]

U napetoj završnici zadnjeg izdanja popularnog kulinarskog natjecanja RTL – a ‘Večera za 5!’ pobjedu je odnijela najmlađa kandidatkinja, 18-godišnja maturantica iz Lukavca, Ana Merle.

S 38 osvojenih bodova bila je izjednačena s kandidatkinjom Aleksandrom, no ostali su natjecatelji odlučili kako je najbolje kuhala upravo mlada Ana!

– Iznenađena sam. U stvari, mislila sam da je moja večera bila jako dobra, ali ne znam. Ne znam što bih rekla. Počastit ću sebe i svoje prijatelje, a ostalo staviti sa strane. Počastit ću sebe šivaćom mašinom – rekla je pobjednica Ana za RTL.

A njena pobjednička kombinacija bio je jelovnik na kojem su se našle Sekine frulice, Mamin ručak i Tatina torta. Ova se svestrana gimnazijalka u slobodno vrijeme bavi slikanjem, rukotvorinama, sportom, filozofijom, politikom, humanitarnim akcijama.

Inače, u ovom izdanju popularnog RTL-ovog kulinarskog showa, natjecao se još jedan kandidat iz našeg kraja, voditelj restorana Dean Medur iz Velike Gorice. On je s 32 osvojena boda podijelio zadnje mjesto s Mariom Tomasom iz Zagreba, Gordana Kaurić iz Dugog Sela završila je kao treća s 35 osvojenih bodova, a Aleksandra Cvitković iz Sesveta, odlukom ostalih kandidata završila je na drugom mjestu.

Ova objava Natjecatelji odlučili – maturantica Ana iz Lukavca je najbolja kuharica ‘Večere za 5!’ se prvi puta pojavila na cityportal.hr.