Prijava

Vaša prijava

Mini gastro Šćitarjevo: Za majstora naj kotlovine borit će se 22 ekipe

[]

Kao što smo nedavno pisali, Društvo žena Ščitarjevo pod pokroviteljstvom Turističke zajednice Velika Gorica organizira prvi Mini Gastro u Šćitarjevu. Glavni je događaj natjecanje u pripremanju najbolje kotlovine, a kako doznajemo na poziv organizatora prijavile su se brojne ekipe.

– Jako smo zadovoljne odazivom, natjecat će se ukupno 22 ekipe, mahom su to društva žena, te udruge s našeg područja. Imat ćemo i mini sajam domaćih proizvoda, sa 14 OPG-ova i ostalih izlagača, kao i brojne zabavne sadržaje. Imat ćemo oslikavanje lica, radionicu Arheološkog parka Andautonija, čitava manifestacija ima i humanitarni karakter, a ovog tjedna ćemo otkriti više informacia u suradnji s Turističkom zajednicom – rekla nam je predsjednica društva, Željka Sviličić.

Na manifestaciji će nastupiti i članice Plesnog kluba Barbara i Cheerleading kluba Vegasice, a fešta se nastavlja u poslijepodnevnim satima uz grupu Sjaj.

Prvi mini gastro u Šćitarjevu održat će se 30. svibnja kod vatrogasnog doma u Obrezini s početkom u 11 sati.

FOTO: FB Društvo žena Šćitarjevo

*Naslovna fotografija: ilustrativna/David Jolić, cityportal.hr

Ova objava Mini gastro Šćitarjevo: Za majstora naj kotlovine borit će se 22 ekipe se prvi puta pojavila na cityportal.hr.