Prijava

Vaša prijava

Gorička norijada: Program za maturante prvi put organizirano na Tuđmancu!

[]

Velikogorički, kao i maturanti diljem zemlje, provode zadnji dan u školskim klupama, a već sutra ih očekuje veliko slavlje završetka srednjoškolskog obrazovanja, jer petak je dan za norijadu!

Tradicionalno se na taj dan gorički maturanti okupljaju kod Srednjoškolskog centra, no ove godine je Grad u suradnji s velikogoričkom Gimnazijom za njih organizirao program u središnjem gradskom parku.

– Kao i svake godine Grad omogućava maturantima da dostojanstveno provedu svoj dan, a kako su nam sad radovi oko škole, za njih je organiziran program u Parku dr. Franje Tuđmana. Tamo će biti jedna pozornica s koje će im DJ puštati glazbu, pa će se tako malo podružiti i zabaviti – otkrila nam je Brankica Žugaj, ravanteljica Gimnazije Velika Gorica.

Foto: Norijada goričkih maturanata, 22.05.2019./David Jolić/cityportal.hr

Okupljanje je od 9 sati ujutro, a druženje na Tuđmancu planirano je do 15 sati, a možda i duže, jer kako kaže ravnateljica ‘program će biti dok se maturanti tamo zadrže’.

Kako bi slavlje maturanata proteklo u najboljem redu, na njih će paziti zaštitari, a u pripravnosti će biti i policija i hitna pomoć.

– Čestitam im na završenom srednjoškolskom obrazovanju i nadam se da smo svi uspjeli u njima usaditi taj jedan osjećaj dostojanstva, koji je izuzetno bitan i za budući život, a želimo da tako protekne i njihov dan. Neka im sutra sve sretno prođe! – poručila je završno Brankica Žugaj, ravnateljica velikogoričke Gimnazije.

 

Ova objava Gorička norijada: Program za maturante prvi put organizirano na Tuđmancu! se prvi puta pojavila na cityportal.hr.