Prijava

Vaša prijava

Humanitarka za Nou: Večeras izvlačenje parova legendarnog malonogometnog turnira

[]

Sitno brojimo do početka devetog izdanja tradicionalnog malonogometnog turnira, Goričani Humanitarka, koji svake godine kod Betonca u Cvjetnom naselju okupi brojne sugrađane s plemenitim ciljem, pomoći onima kojima je to najpotrebnije. Ove godine se kroz kupovinu prigodnih majica Humanitarke, ali i kroz izravne donacije, prikupljaju sredstava za dvogodišnjeg Nou Kokanovića iz Kuča.

Za malenog Nou, koji živi sa sedam dijagnoza, nepokretan i slijep, organizirane su zadnjih godinu dana brojne humanitarne akcije, jer roditelji većinu svih medicinskih pomagala kupuju sami i snose visoke troškove induvidualnih terapija, a njegovu borbu i napredak možete pratiti na FB stranici ‘Noa i borba s dijagnozama’.

Pripreme za popularnu Humanitarku su u finalnoj završnici, a prijavljene su 32 ekipe.

– Hvala svima na prijavama, a vidimo se prvo na izvlačenju parova od 20 sati ‘Kod Rojca’, a onda i u subotu na Betoncu, na najjačem druženju u gradu! – poručili su organizatori.

Predviđeni početak ovogodišnje Humanitarke je u 8 sat ujutro, dok se završetak očekuje oko 22 sata.

 

Ova objava Humanitarka za Nou: Večeras izvlačenje parova legendarnog malonogometnog turnira se prvi puta pojavila na cityportal.hr.