Prijava

Vaša prijava

Krila Oluje i MiG-ovi za vikend će pojačano bučiti, jer Hrvatska vojska slavi svoj dan

[]

Povodom svečanog obilježavanja Dana Hrvatske vojske i Dana Hrvatske kopnene vojske, te 32. obljetnice ustrojavanja HV-a, u subotu 27. svibnja i u nedjelju 28. svibnja provodit će se aktivnosti Hrvatske vojske tijekom kojih se može očekivati pojačana buka na području Zagreba i Zagrebačke županije, priopćili su iz MORH-a.

Također, Ministarstvo obrane poziva i moli vlasnike bespilotnih letjelica (dronova) da tijekom ovog vikenda, sukladno zakonskoj regulativi, zbog navedenih aktivnosti, ne koriste dronove na području Grada Zagreba.

Naime, u nedjelju 28. svibnja na RSC “Jarun” od 10 do 20 sati održat će se izložba vojne opreme i naoružanja Hrvatske vojske, te pokazne vježbe pripadnika Hrvatske vojske, prelet aviona Hrvatskog ratnog zrakoplovstva MiG-21 i letački program akrobatske skupine Krila Oluje, održat će se u nedjelju, 28.svibnja, od 10 do 20 sati na RSC Jarun. U 18 sati predviđen je koncert Jazz orkestra Hrvatske vojske.

 

Naslovna fotografija: akrobatska grupa HRZ-a, Krila Oluje/HRZ

Ova objava Krila Oluje i MiG-ovi za vikend će pojačano bučiti, jer Hrvatska vojska slavi svoj dan se prvi puta pojavila na cityportal.hr.