Prijava

Vaša prijava

FOTO/VIDEO Najbolja fešta u kraju: 5.Turopoljski chill & grill privukao brojne posjetitelje i opet oduševio!

[]

Pobjednici ovogodišnjeg natjecanja u pripremi najboljeg roštilja u Turopolju je ekipa Spice Girls iz Čiča, na drugom mjestu su Udruga mladih Općine Orle, a treće mjesto je zauzela ekipa turopoljskih skauta TUR. Pobjednica u spremanju najbolje gibanice je Lidija Rožić iz Buševca. Petu godinu zaredom, turistička gastro manifestacija, Turopoljski chill&grill održan na dobro poznatoj lokaciji u Etno naselju Novo Čiče, opravdao je sva očekivanja! Pa i više od toga. Brojni posjetitelji stigli su iz čitavog velikogoričkog kraja, a nemali broj je potegnuo i iz Zagreba, a manifestaciju je svečano otvorio gradonačelnik, Krešimir Ačkar.

Za titulu najboljih majstora roštilja borilo se 30 ekipa, a ove godine je uvedeno i natjecanje u pripremi najbolje gibanice, za što se prijavilo rekordnih 34 majstorica i majstora, što zasigurno nije olakšalo posao stručnom žiriju.

– Žene su se jako potrudile, birale smo po tri kriterija, a to su izgled, okus i količina file, doista nam nije bilo lako odlučiti i sve čestitke pobjednici Lidiji Rožić iz Buševca. Prvi put sam ovdje, doista je bogat program, puno ekipa se natječe, ima za svakoga ponešto, sve pohvale organizatorima, svakako jedna manifestacija kojoj želim dug život! -istaknula je direktorica TZ Velike Gorice, Maja Toth.

Organizatori, KUD Čiče i Gorički klub mladih, doista su se potrudili da baš svatko za sebe pronađe zabavu, pa su tako najmlađe animirali i turopoljski skauti sa zanimljivim igrama, domaći OPG-ovci su imali bogatu ponudu hrane i pića, tu su bili i uvijek atraktivna oldtimer vozila, te odličan glazbeni program. Vidimo se i iduće godine!

 

 

Naslovna i fotografije u članku: 5. Turopoljski chill grill/G.Kiš, cityportal.hr

 

Ova objava FOTO/VIDEO Najbolja fešta u kraju: 5.Turopoljski chill & grill privukao brojne posjetitelje i opet oduševio! se prvi puta pojavila na cityportal.hr.