Prijava

Vaša prijava

Lučićevi harmonikaši ‘rasturili’ na međunarodnom natjecanju u Puli s tri prve nagrade!

[]

Više nego li sjajne vijesti stižu iz Umjetničke škole Franje Lučića! Na 46. međunarodnom susretu harmonikaša, s rekordnim brojem natjecatelja, u iznimno jakoj konkurenciji njihovi su učenici osvojili prve nagrade u tri kategorije.

Foto: Pobjednici Dora Smolković i Tomislav Stanešić s profesorima na 46. međunarodnom susretu harmonikaša u Puli /UŠ F.Lučića

Dora Smolković natjecala se u B2 kategoriji i osvojila prvu nagradu sa 92,83 bodova, a u D kategoriji prvu je nagradu sa 91,17 bodova osvojio Tomislav Stanešić.
– Kruna natjecanja bio je nastup našeg orkestra harmonikaša koji su u A kategoriji osvojili također prvu  nagradu, te svojom svirkom pokazali muzikalnost i vještine sviranja harmonike pod vodstvom svog profesora i dirigenta, Igora Jugeca! I njemu i profesorici Mariji Ostrugač Jugec čestitamo na ovim sjajnim rezultatima, ali i organizaciji cijelog putovanja koje će učenicima, sigurni smo, ostati u divnom sjećanju! Bravo harmonikaši! – poručili su iz Umjetničke škole Franje Lučića.

Foto: orkestar Umjetničke škole F.Lučića na 46. međunarodnom susretu harmonikaša u Puli/UŠ F.Lučića

Foto: učenici Umjetničke škole F.Lučića na 46. međunarodnom susretu harmonikaša u Puli osvojili tri prve nagrade/UŠ F.Lučića

 

Ova objava Lučićevi harmonikaši ‘rasturili’ na međunarodnom natjecanju u Puli s tri prve nagrade! se prvi puta pojavila na cityportal.hr.