Prijava

Vaša prijava

Buvljakuše u ‘niskom startu’ s pripremama za najveći buvljak u gradu – vidimo se 18. lipnja na Tuđmancu!

[]

Novo proljeće i novi humanitarni buvljak u Parku dr. Franje Tuđmana je pred nama, doznajemo od velikogoričkih Buvljakuša. I dok su se na prošlogodišnjoj akcija prikupljala sredstva za kupnju prilagođenog automobile za teško stradalu Josipu Smolčić, ovogodišnja je posvećena hrabrom dvogodišnjaku Noi Kokanoviću iz Kuča. Za malenog Nou, koji živi sa sedam dijagnoza, nepokretan i slijep, organizirane su zadnjih godinu dana brojne humanitarne akcije, jer roditelji većinu svih medicinskih pomagala kupuju sami i snose visoke troškove induvidualnih terapija, a njegovu borbu i napredak možete pratiti na FB stranici ‘Noa i borba s dijagnozama’.

No, uoči njihove središnje humanitarne akcije na Tuđmancu, Buvljakuše su se pridružile ekipi Goričani Humanitarka na devetom izdanju popularnog malonogometnog turnira, koji se održao protekle subote, a bio je posvećen upravo malenom borcu Noi. Organizatori turnira su prikupljali sredstva kroz izravne donacije, prodaju prigodnih majica Goričani Humanitarka, a Buvljakuše su se uključile s prodajom slatkih i slanih slastica, u čemu im je pomagao i omiljeni Spiderman vatrogasac Max.

– Naše vrijedne volonterke i donatori pobrinuli su se za sve ove krasne kolače i slastice, štrukle s višnjama, marelicama i jabukama donirala je Ivana Belošević, Goga Brozovićka nam je dala fine jagode, puno je tu naših dragih donatora, hvala im svima od srca! Svaki cent je bitan i dobrodošao za malog Nou, jer mu terapije zbilja pomažu. Hvala svim našim dragim sugrađanima najvećeg srca na planeti koji su došli u tako velikom broju. Vjerujem da se vidimo i na našem humanitarnom buvljaku na Tuđmancu, koji je posvećen upravo Noi, zasad vam možemo reći da će biti 18.lipnja, a na našoj Facebook stranici ćemo uskoro objaviti poziv izlagačima i detalje programa – otkrile su nam Buvljakuše.

Foto: Goričani Humanitarka, malonogometni turnir za Nou Kokanovića/G.Kiš, cityportal.hr

 

 

Ova objava Buvljakuše u ‘niskom startu’ s pripremama za najveći buvljak u gradu – vidimo se 18. lipnja na Tuđmancu! se prvi puta pojavila na cityportal.hr.