Prijava

Vaša prijava

Duško Kuliš na Udarniku: Povratak narodnjačke legende kurilovečku terasu

[]

Već po dobrom starom udarničkom običaju, s približavanjem završetka nogometne sezone, u NK Kurilovcu polako se okreću svojim kasnoproljetnim projektima. U prvom redu posljednjim pripremama za Alpas kup, čija organizacija traje i mjesecima ranije, ali i – zabavi. Točnije, koncertima…

Prošlog je ljeta tako na terasi Udarnika svojih 30 godina obilježio legendarni velikogorički bend Zakon šutnje, ali najveća pozornost ipak je otišla koncertu Miroslava Ilića. Pozitivna pozornost, jer ista ta terasa bila je dupkom puna u terminu koncerta, ali i negativna, budući da su brojni negativni komentari ispratili najave nastupa očito kontroverznog pjevača narodne glazbe iz Mrčajevaca kod Čačka.

Poučeni tim, ali i ranijim iskustvima, jako dobro svjesni što i tko donosi veliku posjećenost i, naravno, dobru prodaju ulaznica i svega ostaloga što se nudi, ove godine žanr je ostao isti. Zvijezda večeri ovoga puta stiže iz Kreševa u Bosni i Hercegovini, njegovo ime je Duško Kuliš, a to znači da će ritmovi opet biti narodni, a publika opet raspjevana. Prije svega, kontroverzi u danima prije koncerta bit će, očekuje se, puno manje.

Uostalom, nije ovo prvi nastup Duška Kuliša na terasi Udarnika.

“U srijedu, 7. lipnja, dan prije blagdana Tijelova, očekuje vas koncert legendarnog Duška Kuliša na SRC Udarnik. Osim po svojim hitovima kao što su ‘Bez tebe je gorko vino’, ‘O cigani’, ‘Ivana’, ‘Četrdeseta’, ‘Ustaj sine’, ‘Mnogo je bola’, Duško se proslavio i mnogim megamixevima”, stoji u pozivu organizatora, u kojem se dodaje i detalj koji obilježava karijeru pjevača sa splitskom adresom:

“Za hrvatske medije, Duško je pjevač iz Bosne, dok je za medije iz Bosne pjevač iz Hrvatske.”

Odakle god bio, Duško Kuliš obožavatelje ima, što će se, sva je prilika, najbolje vidjeti u srijedu na Udarniku. Koncert počinje u 20 sati, a okupljene će, uz Kuliša, zabavljati i gorička grupa Sjaj. Ulaznice se prodaju isključivo na dan koncerta, od 17 sati na ulazu u SRC Udarnik.

Ova objava Duško Kuliš na Udarniku: Povratak narodnjačke legende kurilovečku terasu se prvi puta pojavila na cityportal.hr.