Prijava

Vaša prijava

FOTO Koncertom Zabranjenog pušenja završila kreativna subota VG FEST-a

[]

Ples na svili, razne kreativne, sportske radionice, ali i edukativne radionice nudile su se Velikogoričanima u Parku dr. Franje Tuđmana u subotu, na drugi dan VG Festa – festivala urbane kulture i kreativnog nereda. Posjetitelji su mogli naučiti izraditi zmaja, origami, sapune, prirodne omekšivače od eteričnih ulja i biljne terarije, ali i upoznati biljni i životinjski svijet ili naučiti vrtiti hula hoop.

– Prijepodne smo gledali kako pas izvlači unesrećene i pružanje prve pomoći, a bili smo i na izrađivanju raketa. S psihologom smo radili za zbližavanje s djecom, a sad smo tek došli. Jako nam se sviđa, družimo se kao obitelj i zbližavamo – kazala je Ana.

– Lijepo je tu, nekoliko nas je obitelji s djecom i super je. Iz Gorice i okolice smo, a došli smo sad poslije ručka. Svidio nam se ovaj eko dio, a kćer je uživala u plesu na svili – ispričao nam je Mladen.

Drugi dan VG festa završio je koncertom Zabranjenog pušenja koje su Velikogoričani došli poslušati u velikom broju.

VG fest se nastavlja i u nedjelju. Već u 10 sati započinju akcija Gradske knjižnice “Euro plati knjigu uhvati” i Traumatic Arts radionice. U 12.30 sati na rasporedu je redstava Uzbuna u plastičnom carstvu, a od 16 sati i plesni festival.

– Želim pozvati sve da nam se pridruže i u nedjelju. Imamo cjelodnevni program u Parku dr. Franje Tuđmana namijenjen prvenstveno mladim ljudima koji vole aktivnosti na otvorenom. Naš plesni klub Megabast cijeli dan ima festival plesa koji će sigurno biti zanimljivo popratiti – rekla je direktorica Turističke zajednice grada Velike Gorice Maja Toth.

Galerija fotografija

 

Ova objava FOTO Koncertom Zabranjenog pušenja završila kreativna subota VG FEST-a se prvi puta pojavila na cityportal.hr.