Prijava

Vaša prijava

Ekipa “Taj Team” iz Zlatar Bistrice pobjednici ovogodišnjeg vatrogasnog natjecanja Plamen Turopolja

[]

Ekipa „Taj Team“ u sastavu Lovor Hajdek i Goran Mikulec, iz DVD-a Zlatar Bistrica, pobjednici su ovogodišnjeg izdanja Fire combat natjecanja 5. Plamen Turopolja u organizaciji JVP Velika Gorica. Dečki su poligon koji se sastoji od tri staze, prošli u vremenu od 1 minutu 43 sekunde i 35 stotinki, a natjecali su se u A kategoriji.

– To je vrlo zahtjevno i naporno natjecanje tijekom kojeg vatrogasac na sebi ima od 15 do 25 kilograma opreme. Poželjno je da se staza prođe u što kraćem vremenu i po mogućnosti bez grešaka. Cijela vježba se izvodi pod punom spremom, a na sebi imamo hlače, jaknu, čizme, rukavice, kacigu, masku, izolacionu bocu – ispričao je zapovjednik JVP Velika Gorica Ivica Maceković.

3.6.2023. Velika Gorica – Dan otvorenih vrata JVP Velika Gorica i Fire Combat Plamen Turopolja. Foto: Vanja Stanojević/Cityportal.hr

Inače, na ovogodišnji Memorijal Ivan Galeković – Gale, pristiglo je 24 ekipa iz dobrovoljnih i profesionalnih vatrogasaca iz cijele Hrvatske, sve od Splita pa do Osijeka, a stigli su i slovenski vatrogasci.

Sve rezultate pronađite ovdje.

Foto: DVD Zlatar Bistrica

Ova objava Ekipa “Taj Team” iz Zlatar Bistrice pobjednici ovogodišnjeg vatrogasnog natjecanja Plamen Turopolja se prvi puta pojavila na cityportal.hr.