Prijava

Vaša prijava

Uhvaćen serijski pljačkaš ljekarni, zaposlenicima prijetio nožem i skalpelom

[]

Zagrebačka policija izvijestila je o dovršetku krim-obrade nad 36-godišnjim muškarcem koji je u zadnja tri mjeseca počinio deset kaznenih djela razbojništva u ljekarnama diljem Zagreba.

– Muškarac je od 21. ožujka do 29. svibnja u ljekarnama na području Črnomerca, Dubrave, Maksimira, Medveščaka i Trešnjevke, tijekom popodnevnih i večernjih sati, sumnja se, dolazio do ljekarni u kojima bi najčešće zaposlenicima zaprijetio nožem, u jednom slučaju zaprijetio je skalpelom i u jednom slučaju verbalno, nakon čega bi od zaposlenika zatražio da mu predaju novac, što su oni iz straha dijelom i činili dok u nekoliko slučajeva nakon upućenih im prijetnji bi sam otuđio novac. Odmah potom osumnjičeni bi pobjegao iz ljekarni – izvijestila je Policijska uprava zagrebačka.

Materijalna šteta nastala počinjenjem ovih kaznenih djela iznosi oko 7390 eura.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su posebno izvješće dostavili Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu dok su 36-godišnjaka predali pritvorskom nadzorniku.

Ova objava Uhvaćen serijski pljačkaš ljekarni, zaposlenicima prijetio nožem i skalpelom se prvi puta pojavila na cityportal.hr.