Prijava

Vaša prijava

FOTO Mali Mraclinci bojicama i flomasterima pokazali kako vide stoljetni čardak

[]

Subotnje poslijepodne, mraclinska djeca i roditelji proveli su na Jančetovom gruntu u Mraclinu crtajući čardake u sklopu likovne radionice koju je organizirao KUD Dučec povodom stote godišnjice izgradnje školske zgrade.

– Dvadesetero malih kreativaca, nakon obilaska čardaka, koji im je bio glavni likovni model, dohvatili su se olovaka, bojica i flomastera te na licu mjesta, u sjeni Jančetovog čardaka, dočarali viđenje tog gotovo stoljetnog modela – ističu organizatori.

Foto: KUD Dučec

Nakon što su mali likovnjaci nacrtali svoje, pripremljena je i izložba nastalih radova. Inače, voditeljice ove likovne radionice bile su Iva Kovačević i Renata Kolarec, inače članice Zajednice za kreativni razvoj “Zvirek” iz Kravarskog.

Još jedna u nizu Dučecova radionica, pravi je uvod u Vidove dane koji počinju večeras izložbom radova Marije Igaly i mraclinskih polaznika radionica „toMAgo – čudesan svijet latica“. Otvorenje je u 18 sati u prostorijama KUD-a Dučec.

Foto: KUD Dučec

Foto: KUD Dučec

 

Ova objava FOTO Mali Mraclinci bojicama i flomasterima pokazali kako vide stoljetni čardak se prvi puta pojavila na cityportal.hr.