Prijava

Vaša prijava

Vegora poziva na radionicu izrade oglašivačkih kampanja na društvenim mrežama

[]

Poduzetnici koji planiraju ili su tek započeli s marketingom i komunikacijom na digitalnim platformama te imaju Facebook poslovni profil i razumiju osnovni koncept oglašavanja, imaju priliku prijaviti se na radionicu Vegore “Izrada oglašivačkih kampanja – Facebook i Instagram”.

Polaznici će imati priliku izraditi te pokrenuti cjelovitu Facebook ili Instagram kampanju, a radionica će pomoći poduzetnicima da dosegnu svoju ciljanu skupinu na društvenim mrežama s obzirom na rastuću količinu sadržaja koja je na njima kao korisnicima upućena.

– Radionica se odrađuje hands-on pristupom, zahtijeva praktičan rad te sudionici trebaju ponijeti svoja računala. Broj sudionika je ograničen na 12 te je dolazak obavezan za prijavljene sudionike – ističu iz Vegore.

Radionica će se održati 12. srpnja od 10 do 16 sati na lokaciji Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica, a o svemu će vas podučiti Krešimir Koružnjak, stručnjak za digitalni marketing s višegodišnjim iskustvom u vođenju online marketinških kampanja.

Foto: Pixabay

Ova objava Vegora poziva na radionicu izrade oglašivačkih kampanja na društvenim mrežama se prvi puta pojavila na cityportal.hr.