Prijava

Vaša prijava

Gradski vijećnici prije godišnjih odmora o radu gradskih vrtića i ustanova, te osnivanju Savjeta za zaštitu potrošača javnih usluga

[]

Iz Grada su najavili održavanje 12. sjednice Gradskog vijeća, koja će biti održana u utorak, 11. srpnja, a na predloženom dnevnom redu su 22 točke. Vijećnici će, među ostalim, raspravljati o provedbi Strategije izjednačavanja mogućnosti i prava za osobe s invaliditetom Grada Velike Gorice za prošlu godinu, a pred njima će se naći i izvješća o ostvarivanju plana i programa rada u dječjim vrtićima, Centru za djecu, mlade i obitelj, Muzeja Turopolja, Gradske knjižnice, Pučkog otvorenog učilišta, te drugih javnih gradskih ustanova.

Na sjednici Gradskog vijeća trebala bi se donijeti i odluka o osnivanju Savjeta za zaštitu potrošača javnih usluga Grada Velike Gorice, vijećnici će raspravljati i o zaštiti izvorišta Kosnica i Velika Gorica. Također će donijeti odluku o imenovanju parka Josipa Frkina u Velikoj Gorici, te o imenovanju ulica u naselju Jagodno.

 

 

Naslovna fotografija: arhivska/11.sjednica Gradskog vijeća/G.Kiš, cityportal.hr

Ova objava Gradski vijećnici prije godišnjih odmora o radu gradskih vrtića i ustanova, te osnivanju Savjeta za zaštitu potrošača javnih usluga se prvi puta pojavila na cityportal.hr.


Popravni ispit

Popis učenika 1. i 5. razreda za školsku godinu 2024./2025.