Prijava

Vaša prijava

Vedro nebo, Marginalci, hamburgeri i gin čekaju vas ovog petka u Buševcu

[]

U sklopu svog programa „Kultura za velike i male“, Ogranak Seljačke sloge Buševec i ovoga ljeta donosi vam „BUŠ-KUŠ“, ljetno kino pod vedrim nebom. Za tu su prigodu rezervirali tri petka i tri nedjelje, a očekuje vas već dobro uigrani program.

Uz popularne kino naslove, koje u Etno zadrugu Buševec dovode u suradnji s Pučkim otvorenim učilištem Velika Gorica, očekuje vas i popratni gastro program.

Na kino platnu u petak 14. srpnja od 22 sata prikazat će se domaća komedija u režiji Ljubomira Kerekeša „Marginalci“. No, prije samog filma imat ćete priliku uživati uz hamburgere i najpoznatiji turopoljski gin.

Idući, 6. po redu BUŠ-KUŠ bit će 21. srpnja, ali ovoga puta umjesto filma moći ćete uživati u stand up komediji Gorana Vugrineca. Ulaznice su u preprodaji po cijeni od 5 eura, a rezervirati ih možete na broj 098 829 907. Dva sata prije nego što vas Goran nasmije do suza, u 20 sati počinje „Mexican party“ te će biti prilika za počastiti svoja nepca tortiljama, turopoljskim pivom i koktelima.

Petak, 4. kolovoz, rezerviran je za „Retro-Štok-Kola party“ uz Pulled pork i stock-colu. Te večeri prikazat će se akcijska komedija „Čuvaj me s leđa 2“.

– Sve što trebate ponijeti je dobra volja, društvo i piknik dekice za gledanje filma pod vedrim nebom – poručuju organizatori.

Mini BUŠ-KUŠ za djecu na rasporedu je u nedjelju 23. srpnja, a prikazat će se sinkronizirani crtani film „Neustrašiva njuška“, dok će 6. kolovoza mališani imati priliku pogledati crtani film „Nevjerojatni Maksim“. Obje projekcije počinju u 11 sati.

Ogrankaše u njihovom programu podupire i Zagrebačka županija.

Ova objava Vedro nebo, Marginalci, hamburgeri i gin čekaju vas ovog petka u Buševcu se prvi puta pojavila na cityportal.hr.