Prijava

Vaša prijava

Policija uhitila 48-godišnjeg muškarca koji je odbio testiranje na drogu

[]

Najveću koncentraciju alkohola ovog vikenda, u sklopu akcije pojačanog nadzora promet i vozača, imao je 64-godišnjak kojeg je gorička policija noćas oko 01:06 sati zaustavila kod zgrade Centra za socijalnu skrb u Velikoj Gorici.

– Dana 17. srpnja u 01,06 sati, muškarac starosti 64 godina, upravljao je osobnim vozilom krećući se Trgom kralja Petra Krešimira IV u mjestu Velika Gorica u smjeru sjeverozapada. Nadzorom kod kbr. 35 utvrđeno da je upravljao vozilom za vrijeme dok je u organizmu imalo 1,34 promila alkohola u krvi, a što mu je umanjeno za dopuštenu pogrešku od 0,10/kg – istaknuli su iz policije.

Istom je privremeno oduzeta vozačka dozvola na rok od 12 sati i isključen je iz prometa.

Osim toga, gorička policija uhitila je jednu osobu zbog odbijanja testiranja na droge i vađenje krvi i davanja urina radi analize na opojne droge.

– U petak 14. srpnja u 21,56 sati, 48-godišnji muškarac vozio se Velikogoričkom ulicom u Starom Čiču. Muškarac je zaustavljen zbog nadzora prometa nakon čega mu je ponuđeno testiranje na droge što je muškarac odbio, a odbio je i vađenje krvi i davanja urina rada analize na opojne droge – dodali su iz policije.

Muškarcu je oduzeta vozačka dozvola na rok od 12 sati i nakon toga je uhićen i uz Optužni prijedlog priveden na Općinski sud u Velikoj Gorici.

Ova objava Policija uhitila 48-godišnjeg muškarca koji je odbio testiranje na drogu se prvi puta pojavila na cityportal.hr.