Prijava

Vaša prijava

Stiže novo grmljavinsko nevrijeme, a sutra nas čekaju velike temperaturne razlike

[]

Veliki olujni sustav kreće se prema Hrvatskoj i najprije će stići do Istre. Zatim će zahvatiti Kvarner te središnje i istočne krajeve. Lokalno će biti grmljavinskog nevremena uz obilniju oborinu, prolazno olujan vjetar i tuču, upozorili su iz Ravnateljstva Civilne zaštite.

Za Zagrebačku i Osječku regiju izdano je crveno upozorenje uz mogućnost grmljavinskog nevremena, osobito u Međimurju, Zagorju i Podravini. I danas će biti vrlo nestabilno vrijeme uz pljuskove i grmljavinu, a uz nestabilnost bi će prolazno i olujnog vjetra, rekli su iz DHMZ-a. Najviša dnevna temperatura od 27 do 32°C.

Za sutra je najavljen velik temperaturni pad.

Bit će promjenljivo oblačno mjestimice s kišom. U drugom dijelu dana dulja sunčana razdoblja, najprije u zapadnim krajevima. Prijepodne će zapuhati umjeren do jak sjeverni i sjeverozapadni vjetar, u gorju sjeveroistočni i popodne slabjeti. Najniža jutarnja temperatura zraka od 14 do 19°C, a najviša dnevna od 18 do 22°C.

Foto: Goga Kiš/Cityportal.hr

 

 

Ova objava Stiže novo grmljavinsko nevrijeme, a sutra nas čekaju velike temperaturne razlike se prvi puta pojavila na cityportal.hr.