Prijava

Vaša prijava

Traže se pomoćnici u nastavi za županijske učenike, njih 196

[]

Zagrebačka županija raspisala je Javni poziv kojim traži 196 pomoćnika u nastavi i jednog stručnog komunikacijskog posrednika u 39 osnovnih i srednjih škola kojima je osnivač županija. Riječ je o projektu ”Prsten potpore” koji se na području županije provodi devetu godinu zaredom i omogućava učenicima s teškoćama u razvoju da uz potporu pomoćnika u nastavi sudjeluju u svim odgojno – obrazovnim aktivnostima te se razvijaju u skladu sa svojim mogućnostima.

– Kandidat mora zadovoljavati uvjete Javnog poziva, a to su punoljetnost, završena najmanje četverogodišnja srednja škola i da se protiv njih ne vodi kazneni postupak. Ovim putem pozivamo sve zainteresirane koji imaju afinitet prema djeci s teškoćama u razvoju, otvoreni su i odgovorni da se prijave na ovaj poziv – ističu iz Zagrebačke županije.

Izabrani kandidati sklopit će Ugovor o radu na određeno vrijeme sa školom u kojoj će zasnovati radni odnos, a planirani početak rada je 4. rujna.

Svoju prijavu s traženom dokumentacijom možete dostaviti do petka, 4. kolovoza na adresu: Zagrebačka županija, Upravni odjel za odgoj i obrazovanje, Ulica grada Vukovara 72/V, 10000 Zagreb ili predati osobno u pisarnicu Zagrebačke županije na istoj adresi.

Foto/Ilustrativna: Pexels – Andrea Piacquadio

Ova objava Traže se pomoćnici u nastavi za županijske učenike, njih 196 se prvi puta pojavila na cityportal.hr.