Prijava

Vaša prijava

Barbarice pozivaju na upise i spremaju se za proslavu 10. rođendana

[]

U Plesnom klubu Barbara su i dalje aktivni. Pa tako prvo pozivaju na plesnu radionicu i igraonicu za djecu Velike gorice i okolnih naselja koje će se održati od 21. do 25. kolovoza.

Osim što se pripremaju za proslavu svog 10. rođendana za kojeg pripremaju poseban program 4. studenog u dvorani Srednjih škola u Velikoj Gorici, pripremaju se i za nove upise na tri lokacije.

– Mogu se upisati djevojčice od 4 do 14 godina te djevojke i žene 27+ jer u planu nam je aktivirati ‘Grandseniorke’. Upisi će biti na tri lokacije DVD Velika Mlaka i Osnovne škole Odra i Šćitarjevo. Audicija i upisi od 4. rujna bit će u DVD-u Velika Mlaka, ponedjeljkom i srijedom od 19 do 20 sati. Pridružite nam se kako bi zajedno plesali, putovali, natjecali se i odlično zabavljali – ističu iz tabora Barbarica.

Pred njima su mjeseci ispunjeni plesom i zabavom. Čeka ih još proslava 10. rođendana Hrvatskog udruženja mažoret timova, nacionalne asocijacije te urnebesni vikend mažoret plesa u Kutini 4. Pokal Kutine i 7. Cup Mediterranean od 21. – 22. listopada.

 

Ova objava Barbarice pozivaju na upise i spremaju se za proslavu 10. rođendana se prvi puta pojavila na cityportal.hr.