Prijava

Vaša prijava

Grad te zove – postani pomoćnik u nastavi za učenike s teškoćama u razvoju

[]

Grad Velika Gorica raspisao je Javni poziv za 92 pomoćnika u nastavi za učenike u goričkim osnovnim školama u okviru projekta ‘Svako dijete ima pravo na obrazovanje’ financiranom iz Europskog socijalnog fonda. Osnovna zadaća pomoćnika u nastavi je pružanje neposredne podrške i pomoći učenicima s teškoćama u razvoju sa ciljem poboljšanja njihovih obrazovnih postignuća, uspješnije socijalizacije i emocionalnog funkcioniranja.

Očekuje vas zaposlenje na nepuno radno vrijeme od 21 do 33 sata tjedno, uz pravo na naknadu za prijevoz u skladu s propisima za zaposlene u osnovnim školama, a ugovor o radu sklapa se na određeno vrijeme.

Foto: OŠ Eugena Kumičića/G.Kiš, cityportal.hr

Prijaviti se mogu osobe koje imaju najmanje završenu četverogodišnju srednju školu, a koju dokumentaciju trebate predati . Uz prijavu na Javni poziv, kandidati su dužni priložiti prijavni obrazac, životopis, dokaz o stručnoj spremi, dokaz o hrvatskom državljanstvu, dokaz o prebivalištu i dokaz da se ne vodi kazneni i istražni postupak.

Prijave se podnose preporučeno poštom ili predaju osobno u pisarnicu na sljedeću adresu: Grad Velika Gorica, Upravni odjel za predškolski odgoj, školstvo i društvene djelatnosti, Trg kralja Tomislava 34, 10410 Velika Gorica s napomenom ‘Prijava za pomoćnike u nastavi’.

Rok za podnošenje prijava je 7. kolovoza, a planirani početak rada 4. rujna. Detalje provjerite OVDJE.

 

 

Naslovna fotografija: Gorica.hr

Ova objava Grad te zove – postani pomoćnik u nastavi za učenike s teškoćama u razvoju se prvi puta pojavila na cityportal.hr.