Prijava

Vaša prijava

Humanitarno šopingiraj i omogući besplatan prijevoz ženama na kemoterapiju

[]

Majce, tunike, platnene torbe, bočice za vodu, narukvice i još čitav niz proizvoda nalaze se u ponudi 15. po redu humanitarne akcije Udruge žena oboljelih i liječenih od raka Nismo same, koja traje do 6.kolovoza. Prodajom se prikupljaju sredstva za projekt ‘Nisi sama – ideš s nama’, kako bi se ženama omogućio besplatan taksi prijevoz na kemoterapije.

Projekt ulazi u šesti godinu provedbe i zasad je putem njega pružena podrška za 762 žene.

–  U sedam mjeseci ove godine vozili smo 220 žena na kemoterapije s područja Zagreba i okolice, pa tako i žene iz Velike Gorice. Zahvaljujemo gradonačelniku koji je pokazao interes za uključenje Grada Velike Gorice u akciju, trenutno smo u dogovorima kako bi se to moglo realizirati, jer troškovi su doista veliki. Svaka vožnja na toj relaciji je oko 60 eura. Pozivam ljude da se uključe, jer svaka donacija nam je dobrodošla i zahvaljujem se svim donatorima – rekla nam je predsjednica udruge, Ivana Kalogjera.

Cilj je prikupiti oko 10 tisuća eura, koji bi bio dovoljan za pokrivanje maksimalno dva mjeseca troškova vožnji, jer akcija se provodi diljem Hrvatske. Osim kupnjom proizvoda, donirati se može i uplatom na humanitarni račun.

Sve proizvode možete pogledati na web portalu udruge Nismo same OVDJE. Narudžbe se primaju putem e-maila: info@nismosame.com, putem FB stranice udruge, a možete i nazvati broj udruge 097/7561683.

 

Naslovna i fotografija u članku: Udruga Nismo same

Ova objava Humanitarno šopingiraj i omogući besplatan prijevoz ženama na kemoterapiju se prvi puta pojavila na cityportal.hr.


Plazma Sportske igre mladih