Prijava

Vaša prijava

Strankinja rodila u NP Paklenica, nije znala da je trudna? Liječnici tvrde-to je nemoguće!

[]

HGSS-ovci, djelatnici Nacionalnog parka Paklenica i hitne pomoći, kao i ginekologinja koja se slučajno zatekla na mjestu događaja, pomogli su 22-godišnjoj strankinji koja je u subotu popodne sama rodila u tamošnjem planinarskom objektu.

– Naši dežurni spašavatelji su dobili dojavu o porodu u objektu Lugarnica u NP Paklenica. Prije dolaska tima HGSS-a, mlada strana državljanka rodila je djevojčicu uz asistenciju djelatnika Nacionalnog Parka. Majka i novorođenče su sigurno prebačeni na početak kanjona, gdje su predani HMP timu. Komunikacija tijekom akcije je bila otežana nedostatkom mobilnog signala. Uključeno je bilo 7 članova HGSS-a, tim HMP-a i liječnica. Posebno želimo istaknuti iznimnu suradnju s djelatnicima NP Paklenica – objavili su HGSS-ovci ovu nesvakidašnju vijest na svojoj Facebook stranici.

Foto: HGSS

Prema pisanju 24sata, majka je nakon poroda bila u emotivnom šoku, jer nije znala da je trudna! Stručnjaci kažu kako je to nemoguće, pogotovo nakon što se beba krene kretati u trbuhu što je teško zanemariti, a tu su i druge specifične promjene koje svaka žena itekako osjeti u trudnoći, no moguće je trudnoću ignorirati, ispričali su za 24sata.

Foto: HGSS

Ova objava Strankinja rodila u NP Paklenica, nije znala da je trudna? Liječnici tvrde-to je nemoguće! se prvi puta pojavila na cityportal.hr.