Prijava

Vaša prijava

Nove cijene goriva: ‘Kupnja unaprijed uštedi par eura, najviše uštediš ako ne voziš’

[]

Utorak nam je donio novi rast cijene goriva. Benzin i dizel su od ponoći skuplji za pet centi, a plavi dizel za četiri centa. Stoga su se u ponedjeljak u poslijepodnevnim satima stvorile gužve i na goričkim benzinskim postajama. Popričali smo s nekoliko vozača jesu li došli kako bi ‘natankali’ prije poskupljenja, te kolika im je to ušteda.

– Ne, nisam zbog toga, bili smo na rezervi. Jel’ se isplati kupovati prije poskupljenja? Pa, sigurno malo da, malo se ipak ušpara – rekao nam je Stipo iz Gradića.

 

Foto: Stipo iz Gradića

 

Foto: Tihomir iz Velike Gorice

– Slučajnost, na kraju mi je tank, ali i to novo poskupljenje, dobro se poklopilo. Može se uštedjeti, može, par eura, pet, šest eura i to je to, ne baš puno – kroz smijeh nam je rekao Tihomir iz Gorice.

Ostali vozači s kojima smo popričali, a poželjeli su ostati anonimni, većinom su nam slično odgovorili, dosta ih je došlo upravo zbog novog poskupljenja, iako, priznaju, nema tu neke štednje – koliko vozite, toliko ćete uštedjeti. Najbolje se štedi kad ne vozite, zaključuju uz smijeh.

Foto: Gužve ispred benzinske postaje u ponedjeljak uoči novog poskupljenja goriva

 

Naslovna i fotografije u članku: G.Kiš, ciytportal.hr

Ova objava Nove cijene goriva: ‘Kupnja unaprijed uštedi par eura, najviše uštediš ako ne voziš’ se prvi puta pojavila na cityportal.hr.