Prijava

Vaša prijava

Zagrepčanin Ivan Blažević, jedini Europljanin nominiran za svjetsku nagradu Humanitarac godine

[]

Upravitelj Zaklade Solidarna, Ivan Blažević, nominiran je za svjetsku nagradu ‘Humanitarian Awards Global’ u glavnoj kategoriji – humanitarac godine. Nagrada se dodjeljuju  s misijom prepoznavanja, predstavljanja i vrednovanja rada pojedinaca i organizacija koje su svojim djelovanjem posvećene radu u zajednici i društvenom napretku.

Zagrepčanin je jedini kandidat iz Europe nominiran uz još 18 međunarodnih, što je veliko postignuće i ogroman podsjetnik na pozitivan utjecaj koji njegov rad ima za zajednicu, priopćili su iz Zaklade Solidarna.

Duboko sam počašćen nominacijom za nagradu u kategoriji humanitarac godine. Ova nominacija nije samo odraz mojih napora, već i dokaz moći kolektivnog suosjećanja i empatije u stvaranju pozitivne promjene u društvu – izjavio je Blažević, te zahvalio čitavom timu Zaklade i donatorima, kao i svima čije su živote dotaknuli svojim radom.

– Vaša otpornost i snaga u suočavanju s nedaćama naučili su me neprocjenjivim lekcijama o empatiji i solidarnosti – ističe Blažević.

Zaklada kroz Fond za žene pruža pomoć žrtvama obiteljskog nasilja, nudeći im podršku i resurse da ponovno izgrade svoje živote. Kroz Fond Desa & Jerko Baković osigurava pristup obrazovanju i svjetliju budućnost za djecu u potrebi. Tijekom razornih potresa koji su pogodili Hrvatsku svojom je učinkovitost nadmašila čak i državu.

I vi možete glasati za ovog humanitarca i to do 30.rujna, a detalje o tome, kao i o radu same Zaklade pročitajte OVDJE.

 

Naslovna fotografija: Zagrepčanin Ivan Blažević nominiran za svjetsku nagradu Humanitarac godine/Zaklada Solidarna

 

 

Ova objava Zagrepčanin Ivan Blažević, jedini Europljanin nominiran za svjetsku nagradu Humanitarac godine se prvi puta pojavila na cityportal.hr.