Prijava

Vaša prijava

Goričanka Marsela Karamatić (170 kg): ‘Ne mogu vjerovati što sam si učinila, želim biti zdrava!’

[]

RTL je krenuo s predstavljanjem novih kandidata popularnog showa ‘Život na vagi’, a među njima je i 27-godišnja Marsela Karamatić iz Velike Gorice.

Marsela radi kao pogonski radnik, a u ovaj popularni TV show ulazi sa 170 kilograma. Kako je ispričala za RTLprije je trenirala rukomet, trbušni ples, australski nogomet (footsie) i druge sportove, pa ima iskustva s tjelesnom aktivnošću, a jedina u svojoj obitelji ima problema s težinom.

– Imam zaručnika, psa, mačku, imam gdje živjeti i mogu si priuštiti nekakve avanture. Ali zbog viška kilograma – ne mogu živjeti. Zbog moje pretjerane kilaže trpim bolove u nogama. Nesposobna sam zbog tih bolova i ponekad se osjećam kao da sam invalid – rekla je Marsela. Čak se izbjegava nalaziti s prijateljicama na kavi jer, kako kaže ‘Jednostavno želim živjeti kao normalan čovjek da ne moram razmišljati o tome hoće li nešto puknuti ako sjednem na to’.

Screenshot RTL Život na vagi/Marsela Karamatić iz Velike Gorice u RTL show ‘Život na vagi’ ulazi sa 170 kilograma

Shvatila je kako je došla do situacije kad se jednostavno mora izboriti za sebe i svoju budućnost.

– Bojim se jesam li sve poremetila u organizmu zbog pretilosti pa neću moći imati djecu. Bojim se da će mi se nešto dogoditi, a neće me imati tko dići zbog kilaže. Ne mogu vjerovati što sam si učinila! Želim biti zdrava! – zaključuje Marsela Karamatić iz Velike Gorice, jedna od kandidatkinja nove sezove RTL showa ‘Život na vagi’.

 

Naslovna – Screenshot RTL /Marsela Karamatić iz Velike Gorice u RTL show ‘Život na vagi’ ulazi sa 170 kilograma

Ova objava Goričanka Marsela Karamatić (170 kg): ‘Ne mogu vjerovati što sam si učinila, želim biti zdrava!’ se prvi puta pojavila na cityportal.hr.


IZJAVA O PRISTUPAČNOSTI