Prijava

Vaša prijava

Nesvakidašnje fotografije: Ex-ministar zdravstva iz pacijentice izvadio tumor težak 20 kilograma!

[]

Nekadašnji ministar zdravstva, a danas djelatnik Odjela za ginekologiju i porodništvo Opće bolnice Gospić, ginekolog Darko Milinović, na svojoj je Facebook stranici objavio niz nesvakidašnjih fotografija, koje svjedoče o uspješno obavljenoj operaciji, pri kojoj je iz pacijentice izvadio tumor težak oko 20 kilograma. Kako navodi, fotografije objavljuje na zahtjev pacjentice.

– Ovo objavljujem po želji pacijentice. Pitala me,doktore želim pohvaliti sve vas.Ne želim da ovakva briga i stručnost prođe nezapaženo. Imam li vaše dopuštenje? I sam sam mislio objaviti, ali sam odustao misleći, dosta joj je muka,ali eto Ivanka je inzistirala, pa eto. Do sada najveći tumor koji smo operirali težak oko 20 kg. Bilo je zeznuto, a Ivanka je danas kući sa svojim najmilijim. Kaže Ivanka vi ste kao plastični kirurg, od ogromnog trbuha sada potpuno ravan. Sretno joj dalje i hvala što nam je vjerovala da možemo to operirati – objavio je Milinović, a preostale fotografije možete pogledati OVDJE.

Foto: Tim dr.Darka Milinovića koji mu je asistirao prilikom operacije vađenja tumora od 20 kg/FB D.Milinović

 

 

 

Naslovna fotografija: FB Darko Milinović

Ova objava Nesvakidašnje fotografije: Ex-ministar zdravstva iz pacijentice izvadio tumor težak 20 kilograma! se prvi puta pojavila na cityportal.hr.