Prijava

Vaša prijava

Što reći? Ovih se dana kralo sve i svašta – novac, vjetrovka, WC papir, pa čak i djetelina!

[]

U proteklih tjedan dana policija je na našem području evidentirala 10 kaznenih djela, a dogodilo se i sedam prometnih nesreća.

U noći s petka 4. na subotu 5. kolovoza, došlo je do provale u dva kontejnera VG Čistoće na dijelu reciklažnog dvorišta. Lopov je prvo obio prozor na prvom kontejneru, gdje je našao ključ od drugog.

– Tamo je ispremetao stvari, pokušao je obiti aparat za kavu, ali u tome nije uspio, pa je pobjegao s onime što je ukrao, a to su jedna muška vjetrovka plave boje i paket WC papira. Pri tome je počinio kazneno djelo teške krađe, gdje je maksimalna kazna od jedne do 8 godina zatvora – izvijestila je gorička policija.

Na sam Dan pobjede, u subotu, 5.kolovoza, dogodila se krađa i u cvjećarni  Krizantema u Zagrebačkoj ulici, usred bijela dana.

– Nepoznati je počinitelj oko 13:30 sati iskoristio činjenicu da je prostor cvjećarnice bio otvoren, što je iskoristio kako bi s polica iza prodajnog pulta ukrao kuverte s pologom novca, nakon čega se udaljio u nepoznatom smjeru. Počinjena je šteta veća od 500 eura – rečeno je na policiji.

Na području Donje Lomnice policija je evidentirala jednu doista neubičajenu krađu, a koja je i trajala, kako se procjenjuje, čak 20 dana! Naime, nepoznat netko si je dao i truda, pa je pokosio par hektara oranice, te otuđio – ni više, ni manje, no – djetelinu! Ni šteta nije mala.

– Nepoznati je počinitelj u periodu od 20.srpnja do 7. kolovoza s oranice u vlasništvu 45-godišnjeg hrvatskog državljana, pokosio i odnio djetelinu u vrijednosti od tisuću eura – izvijestila je gorička policija.

 

Naslovna fotografija: G.Kiš/Cityportal.hr

Ova objava Što reći? Ovih se dana kralo sve i svašta – novac, vjetrovka, WC papir, pa čak i djetelina! se prvi puta pojavila na cityportal.hr.