Prijava

Vaša prijava

Još jedan kandidat iz Gorice,Mislav Šepić starta sa 166 kg: ‘Dosta mi je straha od moždanog i infarkta!’

[]

Nakon Goričanke Marsele Karamatić, koja je predstavljena prije nekoliko dana kao jedna od kandidatkinja nove sezone ‘Života na vagi’ RTL Televizije, iz našega grada stiže još jedan kandidat, Mislav Šepić, koji starta sa 166 kilograma.

Taj 37-godišnji arhivar Općinskog suda u Velikoj Gorici o razlozima i motivacijim sudjelovanja otvoreno kaže kako mu debljina svakodnevno otežava život. Ne može ni potrčati, penjati se, pa čak ni odrezati nokte na nogama jer se jednostavno previše zadiše! 

– Ili jedem ili gladujem! – kaže, te otkriva kako su njegovi problemi s kilogramima počeli zbog teške obiteljske tragedije. No, sada ima bezuvjetnu podršku voljene supruge i spreman je usvojiti zdrav način života, rekao je za RTL.

– Prijavio sam se u ‘Život na vagi’ kako bih promijenio svoje navike, smršavio i naučio jesti jer se u budućnosti želim ostvariti kao otac. Više ne želim razmišljati o tome hoću li dobiti moždani udar, infarkt te kako neću moći dobiti dijete! – zaključio je Mislav.

Ova objava Još jedan kandidat iz Gorice,Mislav Šepić starta sa 166 kg: ‘Dosta mi je straha od moždanog i infarkta!’ se prvi puta pojavila na cityportal.hr.