Prijava

Vaša prijava

VIDEO Sopić uoči Osijeka: ‘Ne smijemo podleći atmosferi, moramo biti fokusirani svih 90 minuta igre’

[]

Nakon dvotjedne pauze zbog odgođene utakmice s Rijekom, momčad HNK Gorice spremna je za novi prvoligaši ogled. Pod svjetlima reflektora Opus Arene u Osijeku, gorički dečki sutra će odigrati 5. kolo SuperSport HNL-a protiv Osijeka.

– Pokušali smo popuniti prazan hod s dvije utakmice protiv Kurilovca i Lokomotive, s druge strane svi smo zdravi i spremno ćemo dočekati utakmicu u Osijeku – rekao je na početku današnje konferencije za medije, trener Željko Sopić.

Na zasigurno jedom od najljepših stadiona u Hrvatskoj, ali i šire, zasigurno će vladati jedna dobra atmosfera. No, Sopićevim dečkima fokus će morati biti na igri.

– Momčad Osijeka je u uzlaznoj putanji s izvanserijskom individualnom kvalitetom našeg bivšeg igraća Kristijana Lovrića, tu su i Caktaš i Mierez. To su sve kvalitete iznad HNL-a. Očekuje nas jedna zahtjevna utakmica, ali upravo takva je bila i ova protiv Dinama. Najvažnija stvar je da ne podlegnemo atmosferi i da budemo fokusirani svih 90 minuta te nam samo to može donijeti pozitivan rezultat – naglasio je Sopić.

Utakmica počinje u 21 sat.

Ova objava VIDEO Sopić uoči Osijeka: ‘Ne smijemo podleći atmosferi, moramo biti fokusirani svih 90 minuta igre’ se prvi puta pojavila na cityportal.hr.