Prijava

Vaša prijava

Uz obnovljenu podlogu, mali ‘sportski centar’ u Kolarevoj dobit će i slavinu za vodu te modernu rasvjetu

[]

Krajem lipnja prošle godine u Gradskoj četvrti Braća Radić obnovljeno je staro košarkaško igralište. Postavljena je nova gumena anti stres podloga te je prvo takvo košarkaško igralište s kvalitetnom podlogom u gradu.

No, ovih je dana završena njegova ponovna obnova. Kako kažu iz Gradske četvrti bilo je određenih nedostataka koji su se morali riješiti.

– Sredinom srpnja, izvođač radova krenuo je sa skidanjem postavljene podloge i stavljanjem nove. Svi nedostaci su uredno prijavljeni prošle godine tako da su radovi pokriveni jamstvom iz ugovora – objavili su iz iz ove četvrti te dodali kako je igralište obnovljeno i ponovno spremno za korištenje.

Foto: FB GČ Braća Radić

Poslano je i upozorenje mještanima četvrti kao i svim ostalim sugrađanima koji dođu na rekreaciju u kvart.

– Podloga nije namijenjena biciklima, romobilima, gašenju opušaka i slično. Pokažimo zajedno da volimo svoj kvart, svoj grad – dodali su.
Uz novu podlogu, već postavljen stol i klupe za sjedenje te novi stol za stolni tenis, u planu je i moderna rasvjeta, slavina za vodu i dodatni sportski sadržaji.

– Želja nam je da ovo postane pravi mali sportski centar, ali i mjesto okupljanja novih generacija – poručili su iz GČ Braća Radić.

Ova objava Uz obnovljenu podlogu, mali ‘sportski centar’ u Kolarevoj dobit će i slavinu za vodu te modernu rasvjetu se prvi puta pojavila na cityportal.hr.