Prijava

Vaša prijava

Vruće je i lopovima – usred noći provalio u Ledo škrinju i ukrao sladoleda za 450 eura!

[]

Gorička policija u protekla je dba tjedna imala 90 intervencija, među kojima 35 kaznenih djela, a u navedenom razdoblju dogodilo se i 18 prometnih nesreća. Od interesantnijih događanja izdvojili su pljačku Ledo škrinje koja se dogodila tijekom proteklog vikenda.

– Tijekom noći s 26. na 27.kolovoz, u vremenskom periodu od 23 do 7:15 ujutro, u Ulici Slavka kolara nepoznati je počinitelj tjelesnom snagom otvorio metalni poklopac na Ledo škrinji, potrgao lokot i ukrao sladolede, i to veću količinu, jer počinjena materijalna šteta iznosi oko 450 eura – rekli su na policiji. Što se tiče učestalih oružanih pljački u tobacco shopu u centru grada, koji je zadnji put opljačkan protekle subote, 26.kolovoza, policija ističe.

– Unazad tri mjeseca isti tobacco shop u Svačićevoj ulici opljačkan je tri puta, a razbojništvo je izvršeno na način da je maskirani lopov uz prijetnju oružjem, svaki put u gotovo istom vremenskom razdoblju, počinio kazneno djelo pred samo zatvaranje između 22 i 23 sata. Zasad ne možemo više reći, istraga je u tijeku – prioćila je gorička policija.

 

 

Naslovna fotografija: FB Ledo

 

Ova objava Vruće je i lopovima – usred noći provalio u Ledo škrinju i ukrao sladoleda za 450 eura! se prvi puta pojavila na cityportal.hr.