Prijava

Vaša prijava

Orle biraju najboljeg grah-majstora: Prijavite se za 5. Posavsku bažulijadu!

[]

Zahuktale su se pripreme za ovogodišnji turističko-kulinarski show posavskog Turopolja, koji u svoje središte stavlja – grah! Posavska bažulijada stiže po jubilarni peti put u Orle, pa iz tamošnje udruge mladih stižu prve informacije o uvjetima natjecanja izbora za najbolje pripremljen grah i popratnim događanjima.

Ovogodišnja, 5.Posavska bažulijada održat će se u nedjelju, 24. rujna, ispred zgrade Općine Orle, a rok prijava je do 17. rujna, uz kotizaciju od pet eura po ekipi.

– Udruga osigurava dva kilograma graha po timu, a prokuhavanje graha prije natjecanja je zabranjeno. Održat će se i ocjenjivanje najljepše uređenog stola. Okupite svoj pobjednički tim, pripremite najukusniji grah i odlično se zabavite! – pozvali su iz Udruge mladih Općine Orle.

Program bažulijade započet će oko 10 sati, Kulinarski show započinje u podne, a ocjene žirija doznat ćemo oko 15 sati. Osim bažula bit će tu još čitav niz raznih slastica, kao i glazbeni program.

– Natjecanje se odvija na otvorenom i pred brojnim posjetiteljima koji će imati priliku uživati u pripremljenom grahu, ali i vidjeti sam način pripremanja.  Očekujemo vas što više! – poručuju iz Orla.

 

Ova objava Orle biraju najboljeg grah-majstora: Prijavite se za 5. Posavsku bažulijadu! se prvi puta pojavila na cityportal.hr.