Prijava

Vaša prijava

Naslikajte drvenu kapelicu, izvezite pušlek cvijeća ili izradite privjesak čardaka na prvom ‘Peteku na Gorice’

[]

U sklopu manifestacije ”Petek na Gorice” na kojoj će se okupiti lokalni poljoprivredni proizvođači, obrtnici, kulturne i druge udruge sa svojom raznovrsnom ponudom, imat ćete priliku sudjelovati i u različitim aktivnostima u samom centru grada poput kreativnih i zanimljivih radionica.

Tako će u Centru za posjetitelje najmlađi imati priliku izraditi privjesak čardaka 3D olovkom, a koju će voditi Josip Kos iz Mraclina. Radionica je besplatna te će se odvijati od 16 do 17 sati. Svi koji se žele pridružiti svoje podatke moraju poslati na tzvg@tzvg.hr.

Okušajte se i u radionici ”Paint&wine” by DadArt, a na kojoj će se crtati prepoznatljiva turopoljska drvena kapelica. Promo cijena radionice je 10 eura te je zbog ograničenog broja mjesta potrebna prijava. Vrijeme održavanja je od 17 do 19 sati.

A u isto vrijeme odvijat će se i radionica ručnog veza by Veravi s temom ”Pušlek cvijeća”. Namijenjena je svim ženama koje žele utišati misli, opustiti se, potaknuti kreativnost i naučiti nešto novo. Prijaviti se možete putem e-maila: veravi.rucnirad@gmail.com ili linka. Trajanje radionice je dva sata, a promo cijena je 20 eura i uključuje 2 čaše vina.

Ova objava Naslikajte drvenu kapelicu, izvezite pušlek cvijeća ili izradite privjesak čardaka na prvom ‘Peteku na Gorice’ se prvi puta pojavila na cityportal.hr.