Prijava

Vaša prijava

VIDEO Sportski spektakl na otvorenom: Gorički borilački klubovi pokazali najbolje od sebe

[]

Svoje sportske dosege predstavili su sinoć u Parku dr. Franje Tuđmana gorički judaši, karatisti, hrvači, taekwondoaši i boksači na 9. Noći borilačkih sportova u organizaciji Karate kluba Velika Gorica. Pod vedrim nebom publika je uživala u atraktivnom programu kojeg su pripremili karate klubovi Velika Gorica i „Centar“, judo klubovi „Pinky“ i „Kokica“, Taekwondo klub Velika Gorica, Hrvački klub Velika Gorica 1991 i Boksački klub Velika Gorica. Do sada, ovu smo manifestaciju imali prilike vidjeti u svibnju, no čini se kako je novi termin ipak bio pun pogodak.

– Napokon smo dobili termin koji smo dugo tražili, da to bude početkom rujna zbog početka nove školske godine. Vidim da je sve više i više ljudi, ove godine možda i najviše do sada. Svake je godine sve bolje i bolje i sve ljepše izgleda. Ovdje demonstriramo naše mlade sportaše koji su kroz klubove prošli naučene elemente tehnike u određenim borilačkim sportovima – naglasio je Igor Matić, trener i predsjednik Taekwondo kluba Velika Gorica.

Ovo je ujedno bila i idealna prilika animirati najmlađe sugrađane da se priključe nekom od klubova i izaberu aktivan i zdrav život.

– Izuzetno sam sretan i ponosan kada vidim svoje brojne sugrađane koji su došli dati podršku našim borilačkim klubovima koji zaista postižu sjajne rezultate na domaćim natjecanjima, ali i međunarodnim. Ponosni smo na njih, oni zaslužuju ovakvu jednu manifestaciju i vjerujem da će se nakon nje brojna djeca upisati u ove borilačke klubove. Ovo su sjajni promotori kako Velike Gorice tako i Zagrebačke županije – istaknuo je Ervin Kolarec, ispred organizacijskog odbora manifestacije, njen idejni začetnik i ujedno zamjenik župana Zagrebačke županije.

Iduće godine čeka nas jubilarno 10. izdanje ovog sportskog događanja, a prema riječima organizatora bit će to posebno izdanje s izmijenjenim konceptom. Kako je bilo na ovogodišnjem devetom izdanju, pogledajte u videu.

Ova objava VIDEO Sportski spektakl na otvorenom: Gorički borilački klubovi pokazali najbolje od sebe se prvi puta pojavila na cityportal.hr.