Prijava

Vaša prijava

Prilika za majstore kotlovine i gulaša, otvorene prijave za natjecanje na Gastro Turopolju

[]

Gastro tjedan, Dječji gastro, Nedjeljni turopoljski ručak, Gospodarski sajam, Dani meda, Festival ekološke poljoprivrede, predavanja, radionice, gastro delicije iz cijele Hrvatske… samo je dio onog što vas čeka na 22. Gastru Turopolja od 6. do 15.listopada.

Nakon što je prošle godine Udruga Izvorni običaji odnijela titulu pobjednika u pripremi najbolje turopoljske kotlovine, traže se novi izazivači za ovogodišnji Gastro.

– Pozivamo sve udruge i organizacije da se i ove godine prijave na natjecanje u pripremi najbolje turopoljske kotlovine i najboljeg turopoljskog gulaša koje će se održati u subotu 14.10. i u nedjelju 15.10 od 9 sati na prostoru oko Muzeja Turopolja i Parku Plemenite općine turopoljske. Čiji će se kotao najviše krčkati, čija će kotlovina biti najukusnija odabrat će stručni žiri, a sve što trebate, za početak, je popuniti prijavnicu i poslati je na našu adresu – ističu iz goričke Turističke zajednice koja će natjecateljima osigurati radni stol s klupom, kruh, plastične tanjure i pribor za jelo te kutiju za prikupljanje donacija.

Prijave traju do 6. listopada.

Naslovna fotografija: FB Gastro Turopolja

Ova objava Prilika za majstore kotlovine i gulaša, otvorene prijave za natjecanje na Gastro Turopolju se prvi puta pojavila na cityportal.hr.